Bordslampa i betong - riktigt rock n´roll


skrivet den 23 dec av headcore, klockan:09:25

Som ni kanske vet vid det här laget gillar jag när saker skaver lite. Sticker ut. Sedan i somras har jag varit helt inne på att inreda med betong. Betong har en sådan skön, rå känsla över sig och eftersom jag har rätt mycket sammet som textilier i mitt hem ackompanjerar de varandra i en härlig rock ´n roll-känsla av hårt och mjukt.
Jag har försökt att stöpa olika saker i betong men det är svårt att få det bra. Därför blev jag eld och lågor när jag hittade den här bordslampan på ljustema.se: 

Det känns osm om just bordslampor kommer stort nu, kanske en återblick till 70-talet. Jag har alltid försökt att inreda med många olika sorters ljuskällor för att både kunna ha mysbelysning med bordslampa och tända ljus, eller kunna se bra med takbelysning. Jag tror jag ska köpa två av ovanstående bordslampa och ha som mysbelysning i sovrummet på nattduksbordet. Och kolla sladden! Så snygg!

/Rock on! Headcore


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed