Reklamskyltar


skrivet den 08 aug av Admin, klockan:13:45

Arbetar med att producera reklamskyltar till vardags för företag runt om i trakten. Det är någonting som jag har gjort i hela mitt liv efter att jag ärvde fabriken från mina föräldrar. De hade jobbat där i nästan hela deras arbetsliv också, så man kan säga att det går i släkten. I och med det är jag nästan som uppvuxen i fabriken så allt faller naturligt till.

Vi får alltid färdiga stenciler från företagen gällande hur de önskar att deras reklamskyltar ska se ut. Vilket gör att vi inte behöver att vara något kreativa och det kan vara skönt i de flesta fallen. Eftersom att det innebär att vi alltid vet vad vi ska göra och fastnar aldrig med sådana bekymmer.

Som sagt arbetar vi mest lokalt för alla företag runt om vår stad och vi har förmodligen gjort varenda skylt häromkring. Brukar vara roligt att vandra längst stadens gator för att se vilka skyltar som man minns att man gjort. Det blir nästan som ens avkommor som man är ute på jakt efter.

Just nu har vi semesterstängt vilket innebär att jag också har just semester vilket känns helt underbart. Det har varit en mycket stressig höst och är i stort behov av att få slappna av ett tag. Vi kommer att öppna i mitten av augusti igen på nytt och kommer med största sannolikhet att ha mycket att göra då med.

Därför gäller det att man passar på nu när man har chansen och kommer att ta en lång campingsemester nu tillsammans med familjen. 


Currently rated 3.3 by 6 people

  • Currently 3,333333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed